Hjemmelavet forårsruller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 8 stk.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1.5 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Til stegning:
Fritureolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Fyld:
250 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
150 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Bambusskud konserves 120g. 1 dåse bambusskud indeholder ca. 280 g. drænet vægt.
100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Bønnespirer
4 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

125 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
125 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
4 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Cayennepeber
   
   
  Pensling:
Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
Energi:
KJ total 10633 (2531 kcal)
KJ pr. stk. 1329 (316 kcal)
Vægt ialt 2213 gram
Vægt pr. stk. 276 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 480 KJ (114 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 13.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)