Indbagt kotelet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
125 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Brøndkarse, frisk
   
Energi:
KJ total 9456 (2251 kcal)
KJ pr. Pers. 2364 (562 kcal)
Vægt ialt 995 gram
Vægt pr. Pers. 248 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 950 KJ (226 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 17.2 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)