Forloren hare næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
250 gram Kalvekød, hakket ca. 11% fedt
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Spæk Røget
100 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Endvidere:
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
   
  Sovs:
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
Energi:
KJ total 9881 (2352 kcal)
KJ pr. Pers. 2470 (588 kcal)
Vægt ialt 1396 gram
Vægt pr. Pers. 349 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 707 KJ (168 kcal)
Protein 11.4 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)