Blomkålgratin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Kogevand fra kålen 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
   
Energi:
KJ total 6308 (1502 kcal)
KJ pr. Pers. 1577 (375 kcal)
Vægt ialt 1282 gram
Vægt pr. Pers. 320 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 492 KJ (117 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)