Vaniliekranse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
375 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
Energi:
KJ total 26210 (6240 kcal)
KJ pr. Portion 26210 (6240 kcal)
Vægt ialt 1333 gram
Vægt pr. Portion 1333 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1965 KJ (468 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 27.7 gram
Kulhydrat 50.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)