|
|
|
Kompot:
|
300 |
gram |
Rabarber, renset vægt300 gram Rabarber, renset vægt
|
0.5 |
dl. |
Rørsukker0.5 dl. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Koldskål:
|
5 |
dl. |
Kærnemælk5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
|
Æggeblommer, pasteuriseret2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
|
2 |
spsk. |
Rørsukker2 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
0.5 |
|
Citron, skal heraf0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
|
1 |
|
Citron, saft heraf1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
|
|
|
|
|
|
Is:
|
5 |
dl. |
Yoghurt naturel5 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
dl. |
Rørsukker2 dl. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
0.5 |
|
Vaniljestang, kornene heraf0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
|
|
|
|
KJ total 7096 (1689 kcal)
KJ pr. Pers. 1774 (422 kcal)
Vægt ialt 1628 gram
Vægt pr. Pers. 407 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 435 KJ (103 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 19.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|