Helstegt oksemørbrad i ovn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Oksemørbrad, afpudset
   
  Kryddersmør:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika
1 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
   
Energi:
KJ total 16691 (3974 kcal)
KJ pr. Pers. 1669 (397 kcal)
Vægt ialt 2263 gram
Vægt pr. Pers. 226 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 737 KJ (175 kcal)
Protein 17.9 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 1.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)