Valdorfsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
200 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
100 gram Vindruer, blå
2 dl. A38 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

A-38 er et syrnet mælkeprodukt, som består af mælk med et fedtindhold på 0,5 til 3,5 %, der er højpasteuriseret, homogeniseret og syrnet med mælkesyrebakterien Lactobacillus Acidophilus.

Det er en mild form for yoghurt/ymer.
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 1380 (328 kcal)
KJ pr. Pers. 345 (82 kcal)
Vægt ialt 609 gram
Vægt pr. Pers. 152 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 226 KJ (53 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)