Gazpacho - Kold tomatsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  knust is
   
Energi:
KJ total 2429 (578 kcal)
KJ pr. Pers. 607 (144 kcal)
Vægt ialt 1876 gram
Vægt pr. Pers. 469 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 129 KJ (30 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)