Creme caramel næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
4 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
  Glasur:
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
   
   
Energi:
KJ total 6629 (1578 kcal)
KJ pr. Pers. 1104 (263 kcal)
Vægt ialt 972 gram
Vægt pr. Pers. 162 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 682 KJ (162 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 20.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)