Stuvet grønkål med æg og rejer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Grønkål. frisk renset vægt
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 skiver Sandwichbrød, fint 1 skive sandwichtoastbrød vejer ca. 30 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Rejer uden skal, kogte
   
Energi:
KJ total 9170 (2183 kcal)
KJ pr. Pers. 2292 (545 kcal)
Vægt ialt 1050 gram
Vægt pr. Pers. 262 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 873 KJ (207 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 15.3 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)