Hjemmelavede flødeboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 25 stk.
Ingredienser:
  Bunde:
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
70 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
6 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
360 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Overtræk:
300 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 20103 (4786 kcal)
KJ pr. stk. 804 (191 kcal)
Vægt ialt 1223 gram
Vægt pr. stk. 48 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1643 KJ (391 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 14.0 gram
Kulhydrat 62.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)