Sammenkogt oksekødsret næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
500 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
125 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
   
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
evt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 12010 (2859 kcal)
KJ pr. Pers. 3002 (714 kcal)
Vægt ialt 1648 gram
Vægt pr. Pers. 412 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 728 KJ (173 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 14.0 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)