Beates Schnitzel næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
   
  Panering:
Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
0.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Karry
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Mangochutney, stærk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Energi:
KJ total 4872 (1160 kcal)
KJ pr. Pers. 1218 (290 kcal)
Vægt ialt 1111 gram
Vægt pr. Pers. 277 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 438 KJ (104 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)