Paprikagryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Paprika, edelsuss
3 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
125 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
Energi:
KJ total 14651 (3488 kcal)
KJ pr. Pers. 3662 (872 kcal)
Vægt ialt 2570 gram
Vægt pr. Pers. 642 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 570 KJ (135 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)