|
400 |
gram |
Svinekød, hakket ca. 10 % fedt400 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
|
0.5 |
tsk. |
Rosmarin, tørret0.5 tsk. Rosmarin, tørret
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
|
6 |
|
Kartofler, skrællet vægt6 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
|
|
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
|
Persillerod1 Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
|
3 |
|
Gulerødder, skrællet vægt3 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
2 |
dl. |
Skummetmælk2 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
70 |
gram |
Tomatpure, koncentreret70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
2 |
dl. |
Svinebouillon2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
KJ total 7548 (1797 kcal)
KJ pr. Pers. 1887 (449 kcal)
Vægt ialt 2280 gram
Vægt pr. Pers. 570 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 331 KJ (78 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 9.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|