Rødbedebøf næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Rødbede, rå 1 rødbede vejer ca. 110 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
  Sauce:
1 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Kogevand fra kartoflerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Paprika
Kulør
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 9669 (2302 kcal)
KJ pr. Pers. 2417 (575 kcal)
Vægt ialt 3003 gram
Vægt pr. Pers. 750 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 321 KJ (76 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 12.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)