Tarteletter med ærter og gulerødder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
100 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Smørbolle:
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
50 gram Kyllingekød, kogt
   
4 Tarteletter Luxus 1 tartelet vejer ca. 23 gram.
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 1206 (287 kcal)
KJ pr. Pers. 603 (143 kcal)
Vægt ialt 620 gram
Vægt pr. Pers. 310 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 194 KJ (46 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)