Champignonsuppe 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
6 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
4 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5481 (1305 kcal)
KJ pr. Pers. 1370 (326 kcal)
Vægt ialt 2146 gram
Vægt pr. Pers. 536 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 255 KJ (60 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)