Islandsk lagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
120 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
  Creme:
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
80 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
80 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 17087 (4068 kcal)
KJ pr. Pers. 2847 (678 kcal)
Vægt ialt 960 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1779 KJ (423 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 31.7 gram
Kulhydrat 32.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)