Flæskesteg tilberedt som vildt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
2500 gram Svinekam med svær
7.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Krydderi- blanding:
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Laurbærblade
0.5 tsk. Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
0.5 tsk. Timian, tørret
0.25 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
2 tsk. Peber, sort, knust
   
Energi:
KJ total 33047 (7868 kcal)
KJ pr. Pers. 3304 (786 kcal)
Vægt ialt 3990 gram
Vægt pr. Pers. 399 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 828 KJ (197 kcal)
Protein 12.3 gram
Fedt 14.9 gram
Kulhydrat 1.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)