Mørbradfad med peberflødesauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Bacon i tern
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
150 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 15523 (3696 kcal)
KJ pr. Pers. 3880 (924 kcal)
Vægt ialt 2450 gram
Vægt pr. Pers. 612 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 633 KJ (150 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)