Grøn bradepandekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 24 Pers.
Ingredienser:
500 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
750 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 tsk. Mandelessens
4 tsk. Grøn frugtfarve
   
  Glasur:
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 42025 (10006 kcal)
KJ pr. Pers. 1751 (416 kcal)
Vægt ialt 2847 gram
Vægt pr. Pers. 118 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1476 KJ (351 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 48.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)