Tatarsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
1.5 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 spsk. Worcestershire sauce
lidt Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Energi:
KJ total 5293 (1260 kcal)
KJ pr. Pers. 1323 (315 kcal)
Vægt ialt 259 gram
Vægt pr. Pers. 64 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2039 KJ (485 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 52.4 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)