Thailandsk okseragout med lime, chili og kokosmælk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Okseklump
10 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
20 gram Ingefær, frisk
6 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød chilipeber
0.5 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Lime
1 bdt. Koriander, frisk
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1 ds. Kokosmælk, stor dåse 400ml 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
3 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
Energi:
KJ total 14233 (3388 kcal)
KJ pr. Pers. 3558 (847 kcal)
Vægt ialt 2990 gram
Vægt pr. Pers. 747 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 476 KJ (113 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 9.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)