Gammeldags hvidkål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1750 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber, hvid
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
Energi:
KJ total 6108 (1454 kcal)
KJ pr. Pers. 1527 (363 kcal)
Vægt ialt 1988 gram
Vægt pr. Pers. 497 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 307 KJ (73 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 6.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)