Græsk mousaka næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
500 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
40 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Rosmarin, tørret
   
750 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 11440 (2723 kcal)
KJ pr. Pers. 2860 (680 kcal)
Vægt ialt 2162 gram
Vægt pr. Pers. 540 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 529 KJ (125 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 9.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)