Pandekager med spinatfyld næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Fyld:
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
150 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

450 gram Helbladet spinat, frost
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Gratinering:
4 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 9934 (2365 kcal)
KJ pr. Pers. 4967 (1182 kcal)
Vægt ialt 1510 gram
Vægt pr. Pers. 755 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 657 KJ (156 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 12.6 gram
Kulhydrat 7.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)