Chokolade islagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Makronbund:
40 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
1.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
10 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
60 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
  Parfaitis:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 spsk. Rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 15035 (3579 kcal)
KJ pr. Pers. 2505 (596 kcal)
Vægt ialt 974 gram
Vægt pr. Pers. 162 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1542 KJ (367 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 25.5 gram
Kulhydrat 29.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)