Porretærte med hyttost næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
 
  Fyld:
600 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Hytteost. 20+
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Merian, tørret
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 10797 (2570 kcal)
KJ pr. Pers. 2699 (642 kcal)
Vægt ialt 1647 gram
Vægt pr. Pers. 411 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 655 KJ (156 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 8.8 gram
Kulhydrat 13.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)