Spinattærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Tærtebund:
110 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

110 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
15 gram Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Helbladet spinat, frost
Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Æggemasse:
1.5 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 5892 (1402 kcal)
KJ pr. Pers. 1473 (350 kcal)
Vægt ialt 1277 gram
Vægt pr. Pers. 319 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 461 KJ (109 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 15.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)