Fyldte pandekager med oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
   
125 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Paprika
0.5 tsk. Karry
3 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
8 Hvedetortilla Tortillas med hvedemel, 25 cm. i diameter vejer 70 gram pr stk og indeholder ialt 8 tortilla med en samlet vægt på 560 gram
   
Energi:
KJ total 11214 (2670 kcal)
KJ pr. Pers. 2803 (667 kcal)
Vægt ialt 1431 gram
Vægt pr. Pers. 357 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 783 KJ (186 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 21.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)