Hakket oksekød med kartoffellåg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Timian, tørret
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
3 dl. Cheasy fraiche 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Cheddarost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Energi:
KJ total 11298 (2690 kcal)
KJ pr. Pers. 2824 (672 kcal)
Vægt ialt 2414 gram
Vægt pr. Pers. 603 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 468 KJ (111 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)