Gryderet med hakket oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
4 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
8 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 Laurbærblade
   
Energi:
KJ total 9953 (2369 kcal)
KJ pr. Pers. 2488 (592 kcal)
Vægt ialt 2982 gram
Vægt pr. Pers. 745 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 333 KJ (79 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 5.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)