Græsk stifado med kanel og spidskommen næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
600 gram Skært oksekød i tern Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Spidskommen, stødt
1 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
2 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dåse Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Perleløg, frost
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Mynte, frisk
   
Energi:
KJ total 5466 (1301 kcal)
KJ pr. Pers. 1366 (325 kcal)
Vægt ialt 1508 gram
Vægt pr. Pers. 377 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 2.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)