Marineret kalkun næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
2 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Marinade:
2 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
8 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Ingefær, frisk
2 tsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
  Tilbehør:
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
Koriander, frisk
25 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 11806 (2811 kcal)
KJ pr. Pers. 2951 (702 kcal)
Vægt ialt 2175 gram
Vægt pr. Pers. 543 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 542 KJ (129 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 13.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)