Kylling med kål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers 4 Pers
Ingredienser:
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Karrypasta, grøn
25 gram Ingefær, frisk
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
1 ds. Kokosmælk, stor dåse 400ml 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Fiskesauce (Fishsauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Lime
   
  Tilbehør:
Nudler
Peanuts. (jordnød. ristet og saltet)
Koriander, frisk
   
Energi:
KJ total 7246 (1725 kcal)
KJ pr. Pers 1811 (431 kcal)
Vægt ialt 1915 gram
Vægt pr. Pers 478 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 378 KJ (90 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)