|
250 |
gram |
Svinekød, hakket ca. 10 % fedt250 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
|
250 |
gram |
Oksekød, hakket ca. 10% fedt250 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
|
20 |
gram |
Rasp20 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
1 |
tsk. |
Peber1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
dl. |
Vand1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
|
Bouillonterning, okse1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
|
|
|
|
KJ total 4673 (1112 kcal)
KJ pr. Pers. 1168 (278 kcal)
Vægt ialt 857 gram
Vægt pr. Pers. 214 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 545 KJ (129 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 4.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|