Spinatvafler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Vafler 12 Vafler
Ingredienser:
100 gram Babyspinat, frisk
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hytteost. 20+
4 spsk. FiberHusk FiberHUSK er et vandopløseligt fiberprodukt, som består af pulveriserede loppefrøskaller fra den indiske plante Plantago ovata Forsk. - også kendt som Ispaghula Husk eller Psyllium frøskaller. Fibrene består af vandopløselig hemicellulose, pektin, pentoser og hexoser.

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 3778 (899 kcal)
KJ pr. Vafler 314 (74 kcal)
Vægt ialt 820 gram
Vægt pr. Vafler 68 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 460 KJ (109 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 1.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)