|
|
|
Dej:
|
2 |
dl. |
Mælk2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
|
50 |
gram |
Gær, frisk50 gram Gær, frisk
|
150 |
gram |
Smør150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
500 |
gram |
Hvedemel500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
40 |
gram |
Sukker40 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
2 |
|
Æg M/L, hele2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
0.5 |
tsk. |
Kardemomme, stødt0.5 tsk. Kardemomme, stødt
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
|
|
Creme:
|
2 |
spsk. |
Sukker2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
2 |
spsk. |
Hvedemel2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
2 |
|
Æg M/L, hele2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
2.5 |
dl. |
Sødmælk2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Vaniljesukker1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Remonce:
|
100 |
gram |
Smør100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
150 |
gram |
Brun farin150 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
1 |
tsk. |
Sirup, lys1 tsk. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
|
|
|
|
|
|
Glasur:
|
50 |
gram |
Flormelis50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
|
|
|
Vand Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
KJ total 22768 (5421 kcal)
KJ pr. stk. 1897 (451 kcal)
Vægt ialt 1825 gram
Vægt pr. stk. 152 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1247 KJ (297 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 14.0 gram
Kulhydrat 37.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|