Kharouf bi limoun næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Lammekølle u nøgleben Benet i lammekøllen udgør ca. 14 % af vægten
8 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Mynte, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
3.5 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Citron, skal og saft heraf saften af 1 citron er beregnet til 0.4 dl eller 40 gram, hertil kommer 10 gram skal.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Paprika, edelsuss
   
50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 4321 (1028 kcal)
KJ pr. Pers. 720 (171 kcal)
Vægt ialt 2546 gram
Vægt pr. Pers. 424 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 169 KJ (40 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 1.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)