Røget lakserulle med squashsalat og balsamico næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
75 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Salat:
0.5 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
100 gram Rucolasalat
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  friske krydderurter (persille, purløg m.m.)
   
   
Energi:
KJ total 4913 (1169 kcal)
KJ pr. Pers. 1228 (292 kcal)
Vægt ialt 820 gram
Vægt pr. Pers. 205 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 599 KJ (142 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)