Pasta ret næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
350 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
500 gram Svinekød, hakket ca. 17% fedt
250 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
0.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
Energi:
KJ total 12958 (3085 kcal)
KJ pr. Pers. 3239 (771 kcal)
Vægt ialt 1175 gram
Vægt pr. Pers. 293 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1102 KJ (262 kcal)
Protein 14.9 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 23.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)