Hasselnøddetærte 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
6
Ingredienser:
  Smørdej:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

30 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
  Mazarinmasse:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Ren rå marcipan
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Nøddemasse:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
250 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
Energi:
KJ total 29593 (7046 kcal)
KJ pr. 4932 (1174 kcal)
Vægt ialt 1495 gram
Vægt pr. 249 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1979 KJ (471 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 35.1 gram
Kulhydrat 35.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)