Orientalsk mørbrad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
1 Æbler, syrlige 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Karry
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 spsk. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Energi:
KJ total 6636 (1580 kcal)
KJ pr. Pers. 1659 (395 kcal)
Vægt ialt 1140 gram
Vægt pr. Pers. 285 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 582 KJ (138 kcal)
Protein 11.8 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)