Sund kødsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
0.5 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
350 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
400 gram Fuldkornsspaghetti, rå
   
Energi:
KJ total 10521 (2505 kcal)
KJ pr. Pers. 2630 (626 kcal)
Vægt ialt 2424 gram
Vægt pr. Pers. 606 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 433 KJ (103 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 15.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)