Kylling med pastasalat og pesto næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
130 gram Pesto 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
3 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
10 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   
Energi:
KJ total 11052 (2631 kcal)
KJ pr. Pers. 2763 (657 kcal)
Vægt ialt 1755 gram
Vægt pr. Pers. 438 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 629 KJ (149 kcal)
Protein 11.9 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 20.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)