Bacon Skilpadde på rismark næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
400 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
300 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
12 Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
1 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Energi:
KJ total 12233 (2912 kcal)
KJ pr. Pers. 6116 (1456 kcal)
Vægt ialt 1828 gram
Vægt pr. Pers. 914 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 669 KJ (159 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 7.4 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)