Andebryst à l'orange næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 3 Pers.
Ingredienser:
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
   
2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sovs:
0.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 7413 (1765 kcal)
KJ pr. Pers. 2471 (588 kcal)
Vægt ialt 1876 gram
Vægt pr. Pers. 625 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 395 KJ (94 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)