Pæretærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
4 Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
   
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 12112 (2883 kcal)
KJ pr. Pers. 2018 (480 kcal)
Vægt ialt 1039 gram
Vægt pr. Pers. 173 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1165 KJ (277 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 12.9 gram
Kulhydrat 38.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)